• TLF: (+45) 61 27 25 41

Vi tilbyderHundepension

Priser gældende fra 1. jan 2015

Alle priser er pr. påbegyndt dag, ankomst og afrejse dag afregnes som hele dage.
1 hund 150,-
2 hunde på samme værelse 240,-
3 hunde på samme værelse 290,-

Hunde dagpleje (dvs. indlev- og afh. samme dag)  kr. 140,-


OBS OBS OBS

Priser for Jule samt Nytårsaften

1 Hund 300,-
2 Hunde på samme værelse  400,-

Ved ophold hele julen er det dog normal pris alle dage.


Vi modtager ikke Dankort.
Kontant betaling ved hjemrejse.
Krav og regler

 • Din hund skal være lovpligtig ansvarsforsikret.
 • Din hund skal være vaccineret imod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus inden for det sidste 3 år. Medbring kopi af gyldig vaccinationsbevis. Vi kræver desuden at du også har din hund vaccineret mod kennelhoste hvert år..  Har du spørgsmål om vaccinationer så kontakt din dyrlæge.
 • Din hund skal være sund, sygdomsfri og fri for lopper. I sommerperioden kan det være en god ide at behandle mod flåter inden du aflevere hunden.
 • Din hund skal være chippet eller øretatoveret. Den skal bære halsbånd med den lovpligtige hundeskilt.
 • Såfremt din hund er i medicinsk behandling, skal dette medbringes med udførlig doseringsvejledning.
 • Hvis din hund bliver akut syg, tilkaldes tilsynsførende dyrlæge, for ejers regning, medmindre andet er aftalt på forhånd. I tilfælde af sygdom, vil vi altid forsøge at kontakte ejer af hunden.Hundefoder:

HAPPYLIFE og OPTILIFE  er fremstillet af udvalgte kvalitetsråvarer uden brug af kunstige tilsætningsstoffer. Vi har nøje udvalgt kun de bedste råvarer  for at nedsætte risikoen for, at hunden udvikler allergi. Vær opmærksom på, at ingredienserne i alle HAPPYLIFE og OPTILIFE produkter nøje er tilpasset hundens udviklingsstadie og energiniveau. Derfor skal du vælge det foder, der passer til din hund her og nu.

Til mindre aktive hunde: Der kan fratrækkes op til 30 % af angivne måltidsmængder til hunde, der i perioder er mindre aktive.

Husk: Et kostskifte kan være voldsomt for hundens mave. Derfor anbefaler vi, at hunden gradvist vænner sig til det nye foder ved at blande det nye foder med det gamle. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende.

Egenskaber:

Healthy joints - Indholdet af fiskeolie, glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder er vigtige byggesten til opretholdelse af sunde og smidige led. Indholdet nedsætter samtidig symptomer som ømhed og stivhed i gigt- eller vækstplagede led. 

Balanced digestion - er en unik sammensætning af blandt andet gærkultur, yucca shidigera og fibre, der er med til at sikre en god fordøjelse og effektiv optagelse af næringsstoffer. 

Perfect skin & coat - Det høje naturligt forekommende og tilsatte indhold af fiskeolie og animalsk protein giver en blank og smidig pels og har samtidig en gavnlig effekt på sart og tør hud. 

Strong body - Det høje indhold af animalsk protein i bedste kvalitet giver den optimale optagelse af proteiner til at opbygge og vedligeholde musklerne.  

Immunoprotection - Det høje indhold af fiskeolie, naturlige antioxidanter og vitaminer har en gavnlig effekt på immunforsvaret. 

 

 
 • Transport

  Er i forhindret i selv at transportere og bringe Hunden
  Kan vi efter forudgående aftale, hente og bringe Hunden.
  Dette i jeres eget hjem eller evt ved færge eller bus. denne service koster 2.50,- pr. Km. Incl moms
  Ring for nærmere aftale.